Skip to: site menu | section menu | main content

Beautysalon Klavertje Vier

beauty comes from within

 

 

 

Dr. Hauschka Therapeute 2014

Monique Groeneveld:
Dr. Hauschka Therapeute 2014

Schoonheidsspecialiste Monique Groeneveld is Dr. Hauschka Therapeut van 2014 geworden. Ze zit al ruim 21 jaar in het vak en werkt sinds drie jaar met de producten van Dr. Hauschka in haar beautysalon Klavertje Vier in Barneveld. Op 27 september, tijdens het jaarlijkse Dr. Hauschka Congres voor Dr. Hauschka Therapeuten in Driebergen, is haar benoeming bekend gemaakt.


Groot Dr. Hauschka-hart

"Monique heeft een groot Dr. Hauschka-hart; wat terugkomt in haar zachte aanraking. Klanten weten dat ze kwaliteit levert. Zowel in het geven van een behandeling, alsook bij het geven van huidadvies," aldus Monique Drost, trainer bij Dr. Hauschka en jurylid over haar unanieme benoeming door de jury. Monique behaalde op 30 juni 2011 haar therapeutendiploma.

Passie en ondernemerschap


Dr. Hauschka Cosmetica staat niet alleen bekend om de 100% natuurzuivere kwaliteit en het bijzondere verzorgingsconcept. Schoonheidsspecialisten kunnen zich onderscheiden met het aanbieden van unieke schoonheidsbehandelingen als Dr. Hauschka Therapeut. Jaarlijks wordt uit de 330 therapeuten uit zowel Nederland als België een Dr. Hauschka Therapeut van het jaar gekozen. Daarbij gaat het om de combinatie: passie in het vak en ondernemerschap.

Meer verliefd


"Ik ben de afgelopen drie jaar verliefd geworden op de cosmetica en filosofie van Dr. Hauschka. Van verliefdheid weet ik dat het weer over gaat, maar op Dr. Hauschka Cosmetica ben ik alleen maar meer verliefd geworden," zo reageerde Monique, toen ze het beeldje zaterdag in ontvangst nam wat bij de benoeming hoort. Het kwam als een complete verrassing.

Nieuwe salon

Wat ook meespeelde bij haar benoeming tot therapeut van het jaar is dat Monique heel actief is in het organiseren van evenementen om haar praktijk en Dr. Hauschka Cosmetica onder de aandacht te brengen. Monique laat iedere klant zich uniek en speciaal voelen. Dat kunnen mensen straks ervaren in haar nieuwe salon, die in de achtertuin van haar nieuwe huis komt.
"Ik heb nog nooit zo een mooie praktijkruimte gehad. Ik was op slag verkocht. Ik verwacht dat de nieuwe salon half november wordt geopend. Naast allerlei workshops, die ik in mijn praktijk zal aanbieden, kom ik in 2014 ook met Beautyverwendagen voor vriendinnen of moeder & dochter."

Ben je benieuwd naar haar aanraking en huidadvies?
Beautysalon Klavertje Vier, De Cotelaar 36 in Barneveld. Tel: 06 42978489 of mail naar info@beautysalonklavertjevier.nl

Dr.Hauschka Therapeute 2014

Back to top